5 Aralık 2010 Pazar

yer elması



bu da benim yer elmam.

ne harika bişeymiş yer elması. taze zencefil gibi bişey. al poşet 2 tl diyince hadi bir deneyelim dedim. 3-4 kilo vardı. ye ye bitmez. çiğ yeniyormuş bir kere. bir baktık tadına güzel. ama yemeği mükemmel oldu. artık kaçmaz.

hadi vereyim orjinal tarifimi

soğanları sızma zeytinyağında pembeleştirip üzerine de bir adet rendelenmiş havuç.biraz daha çevirip biraz tuz biraz şeker, sonrada patates gibi doğranmış yer elmaları. bir avuç da bezelye haşlamıştım. onları da üstüne. bezelyenin haşlama suyunu da atıp iki dişte sarımsak. çok çabuk pişiyor.
harika bişey.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails