29 Ekim 2009 Perşembe

"doğa için çal"

stand by me iyiydi ama sanki bu daha bir güzel geldi

28 Ekim 2009 Çarşamba

 

Yağmurlar başladı. Böyle havaları çok severim. Dükkana en kısa zamanda tente yaptırmamız lazım. Salı ve perşembeleri dükkana gidiyorum. Perşembe sonrasına dikkat etmedim ama dün yine dükkandaydım ve Tırtıl beni bu gece hiç uyutmadı. Sürekli meme istedi. Geçenlerde de böyle yaptı. Acaba onu bırakıp gidiyorum diye intikam mı alıyor. Ve ben o kadar uykum olmasına rağmen o gündüz uykusundayken uyuyamıyorum.
Kalkhedion kitabevine uğradım. Filozof Bebek kitabını incelemek için. Meğerse kitap daha çevrilmemiş. Ben .
Posted by Picasa
bu yazıyı okuduktan sonra Tırtıl'a aldığımız zeka kıpırtılı oyuncaklara şüpheyle bakmaya başladım
Genç adam sevgilisinin elinden tutmuş, kızın kırmızı çantasını da omzuna takmıştı. Komikti doğrusu. Bense yavaş giden otobüsün içinde onlara bakarken aslında koşuyordum içimden. Bu otobüse binebilmek için de epey koştum. Amacım Tırtıl uyumadan yetişip onu emzirebilmekti. Ama uyumuştu.
Şimdiyse sessizce çekilip arka odaya biraz Banu Güven biraz bilgisayar . Aslında biraz kolye ve bileklik yapmam lazım ya.

16 Ekim 2009 Cuma

iki güzel haber

"AB'de Gıdalara Yeni Etiketleme Sistemi Geliyor

Avrupa Parlamentosu Çevre Komisyonu, gıda güvenliği için yeni etiketleme sistemi üzerinde çalışıyor. Bu sistem halkı, hangi ürünün genetiğiyle oynanmış, hangi ürün bio ya da klonlanmamış olduğu hakkında bilgilendirecek..."

devamı için burası

ve
"Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü önderliğinde bir araya gelen, plastik sanayicilerinden hipermarketlere kadar ambalaj kullanımı ile ilgili tüm kesimler çevreye zarar veren poşetlerin kullanımının azaltılması için güçlerini birleştirdi.
Çalışma kapsamında plastik poşetler yerine file benzeri ambalajlara geri dönülmesi, çevreye zararı olmayan alternatiflere geçilmesi, plastik poşetin paralı hale gelmesi gibi seçenekler belirlendi..."

devamı için burası

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails